NSK Håndbold - Ringkøbing Håndbold (Foto: NSK Håndbold // hfoto.dk)
Profilbillede
dato

NSK Håndbold skulle prøve kræfter med et hold fra øverste hylde, da de mandag fik besøg af ligaholdet Ringkøbing Håndbold, i Santander Cup.

Der var en masse tilskuere i hallen, da NSK Håndbolds 3. divisionsdamer kæmpede bragt, men måtte indkassere et nederlag på 23-34 til overmagten.

NSK-cheftræner, Stefan Iversen, var utroligt stolt, da vi fangede ham til en reaktion på kampen.

En fremragende indsats fra samtlige spillere. Det taktiske oplæg gik ud på, at vi i perioder skulle drille Ringkøbing med vores eget spil, uden at have for meget fokus på dem. Det lykkedes i den grad. Hvis vi ser bort fra de sidste 10 min i første halvleg, så var vi med hele kampen. Efter 16 minutter er stillingen 5-4 til Ringkøbing, efter NSK havde ført 4-3.

Ringkøbing straffer herefter vores fejl i angrebet med en byge af kontrascoringer. Stillingen ved pausen er 18-9 til Ringkøbing. I pausen får vi snakket om, at vi skal tilbage til basis, være grundige i vores opbyggende spil. Det lykkedes gennem hele 2 halvleg, som vi "kun" taber med 16-14. Det er absolut mere end godkendt, og jeg er stolt over holdets præstation.

De blev godt hjulpet på vej af et veloplagt publikum, som støttede formidabelt kampen igennem.

Der var flot opbakning i hallen, da NSK fik besøg af ligaholdet fra Ringkøbing Håndbold (Foto: NSK Håndbold // hfoto.dk)

Iversen ser fremad
Det gik ikke, som NSK kunne have drømt om, men cheftræner Stefan Iversen ser også allerede frem til næste kamp.

På lørdag venter en mindst lige så vigtig kamp, hvor vi skal på besøg hos Esbjerg. Her kan vi, med en sejr, spille os meget tæt på oprykning.

Omvendt kan et nederlag også blive ensbetydende med en 3. plads i puljen. Men dagens indsats giver dog vished om, at vi tager til Esbjerg med selvtilliden i orden. Det bliver en vanvittig spændende kamp.

Selvom der ikke var nogen sejr til hjemmeholdet, kunne Stefan alligevel se lysglimt i mørket.

Hele holdet leverede i dag. Der blev virkelig kæmpet på alle positioner. På karakterskalaen kan det kun blive til et rent 12-tal. Jeg er meget tilfreds og stolt over indsatsen i dag.

Kampens resultat: 23-34 til Ringkøbing Håndbold, Liga
Række: Santander Cup - LP Damer, 5. Runde

Trods nederlaget var der stadig en masse at juble over for NSK (Foto: NSK Håndbold // hfoto.dk)

Kilde: Cheftræner Stefan Iversen, NSK Håndbold, Krunderup, 3. Div. - Santander Cup - LP Damer, 5. Runde