Ny daginstitution åbner på Nørre Boulevard

Profilbillede

Den nye daginstitution har plads til i alt 148 børn – tre vuggestuegrupper med 16 børn og fire børnehavegrupper med 25 børn.

Institutionen ligger ved siden af Nørre Boulevard Skolen, og Holstebro kommune forventer, at der bliver et tæt samspil med skolen, som også giver gode overgange fra børnehave til førskole og 0. klasse.

Visionen for den nye institution er at være et sted, der bevæger børn. Børn, der går i den nye institution på Nørre Boulevard, vil i dagligdagen derfor blive mødt af pædagogisk personale, der har fokus på at bevæge og udvikle børnene både motorisk, socialt, sprogligt og følelsesmæssigt. Institutionen har dog et særligt fokus på børns motoriske udvikling og på at danne rammen om en hverdag, hvor der er fokus på at skabe bevægelsesglæde hos børn.

Mindre enheder i et stort hus
Da stedet er en stor institution, bliver der tre mindre selvstændige enheder med egne, særskilte indgange. Alle er forbundet på tværs af en 'gade', der binder huset sammen med de centrale fællesområder, personaledelen og institutionens hovedindgang.

Set udefra fremstår byggeriet med parkeringsareal og ankomstplads foran fem gavle, der skærmer for trafikstøj. Bagved er et roligt, sydvendt uderum med legeplads og grønne omgivelser, hvor børnene nemt kan 'tage på udflugt i egen have'.

Skriv dit barn op
Du kan allerede nu skrive dit barn op til den nye institution. Det gør du via Digital Pladsanvisning eller Borger.dk. Her kan du også se dit barns placering på venteliste, ændre pasningsønsker eller udmelde det. Du kan henvende dig i Borgerservice, hvis du har brug for hjælp. Der vil være løbende opstart af nye børn i maj.

Kilde: Holstebro kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.