Oplev fire unikke kvindestemmer og fire unikke livshistorier på Holstebro Bibliotek

Foto: Holstebro Bibliotek.
Profilbillede
dato

Onsdag den 31. maj kl. 19.00 kan du opleve ’Kvindestemmer’ på Holstebro Bibliotek – et arrangement om fordomme, tabuer og vante forestillinger 

'Kvindestemmer’ er en bevægende tour de force gennem fire kvindernes livshistorier. Her er møder vi fire forskellige kvinder, som fortæller om deres livsvalg, oplevelser af sorg og svære dilemmaer. Stemmer fra brave kvinder, der kan inspirere og udfordre fordomme, tabuer og vante forestillinger om det rigtige liv.

Selv om kvindernes historie er meget forskellige, har de alle det til fælles, at de har fundet deres plads i livet. De står ved sig selv og accepterer deres skæbne på godt og ondt. 


Foto: Holstebro Bibliotek

Fire fortællinger om valg og fravalg

På aftenen vil Gitte dele sin fortælling om at miste et barn og om hvordan livet alligevel fortsætter. Julie vil fortælle om at springe ud sent i livet og det at gå fra heteroseksuel til homoseksuel. Henriette vil dele sit liv med en alvorlig senhjerneskade, mens Maria vil tale om sit valg om at fravælge børn helt bevidst på et tidligt tidspunkt i livet.

'Kvindestemmer' arrangeres i anledning af den internationale menstruationsdag, og publikum kan se frem til en aften, der vil inspirere og fremme en mere nuanceret forståelse af kvindelivet og de valg, kvinder træffer.

Arrangementet er et samarbejde med Kondomeriet, Slagteriet og Holstebro Bibliotek.

Vær med til at hylde markante kvinder den 31. maj kl. 19.00 i Kaffebaren på Holstebro Bibliotek. Biblioteket giver kaffe. 

Pris 50 kr. - billetter kan købes på dit lokale bibliotek eller online på bibliotekets hjemmeside. 

Kilde: Holstebro Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.