P.C. Biler/Oscar Biludlejning søger ny medarbejder i Holstebro

Foto: P.C. Biler.
Profilbillede
dato

Oscar Biludlejning i Holstebro og Struer oplever i øjeblikket stor travlhed og er derfor på udkig efter en ny medarbejder til at hjælpe med udlejning.

Denne spændende mulighed henvender sig til enkeltpersoner, uanset om de er mænd, kvinder, pensionister, efterlønnere eller lignende, der har lyst til at blive en del af et dynamisk team.

Arbejdstid og krav
Arbejdstiden vil primært være fra kl. 08.00 til 10.00, men der kan også være behov for vagter i enkelte weekender. Den ideelle kandidat vil være serviceminded og i stand til at bevare overblikket i travle situationer.

Det er afgørende, at vedkommende er fortrolig med brugen af computere, da Oscar Biludlejning anvender et fælles IT-system for alle afdelinger.

Da virksomheden betjener en betydelig mængde udenlandske kunder, er det vigtigt, at ansøgeren kan begå sig på engelsk. Dette sikrer en problemfri kommunikation med kunder fra forskellige nationaliteter.

Fordele ved stillingen
Som medarbejder hos Oscar Biludlejning vil man få en vis indflydelse på sine arbejdstider samt muligheden for at tilpasse antallet af arbejdstimer efter egne præferencer og behov.

Dette giver en fleksibel arbejdsplan, der kan tilpasses individuelle livsstilsbehov og andre forpligtelser.

Interesseret i jobbet?
Hvis denne spændende mulighed vækker din interesse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 91898949 eller via e-mail på pc@pcbiler.dk.

Kilde: P.C. Biler
Flere artikler