Så er der nyt fra Restaurant Under Klippen
2 retters menu
Serveres kun onsdage og torsdage.
Prisen er 395,-
Snacks:
- Sprød jordskok med æble & hasselnød
- Rejer, avocado & hjertesalat
- Kalvetatar i krustade med tomat, cognac & purløg
Snacks kan tilkøbes for 50,-.
Forret:
- Bagt hellerflynder med soufflefars med brioche brød, risotto med vesterhavs ost og hummer bisque som forret.
Hovedret:
- Langtids confiteret gris med saltbagt selleri og friteret kapers, sort hvidløg og pomme Anna.
Bestil bord her:
https://underklippen.superbexperience.com/reserve/experience
Serveres kun onsdage og torsdage.
Prisen er 395,-
Snacks:
- Sprød jordskok med æble & hasselnød
- Rejer, avocado & hjertesalat
- Kalvetatar i krustade med tomat, cognac & purløg
Snacks kan tilkøbes for 50,-.
Forret:
- Bagt hellerflynder med soufflefars med brioche brød, risotto med vesterhavs ost og hummer bisque som forret.
Hovedret:
- Langtids confiteret gris med saltbagt selleri og friteret kapers, sort hvidløg og pomme Anna.
Bestil bord her:
https://underklippen.superbexperience.com/reserve/experience
Restaurant Under Klippen er kommerciel partner med VORES Holstebro og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Restaurant Under Klippens på deres hjemmeside.