Sæt kryds i kalenderen til årets Pride

Holstebro Pride blev afholdt første gang i 2023. Den nystiftede forening vil sikre, at det bliver en fast årlig tradition (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Holstebro Pride er klar til at afholde årets parade lørdag den 14. september 2024, med en særlig markering af byjubilæet.

Foreningen, der blev stiftet i 2023, arbejder på højtryk for at stable et brag af en fest på benene, støttet af et sponsorat på 50.000 kr. fra Holstebro Byjubilæum.

Efter en vellykket debut i 2023, er Holstebro Pride nu blevet formaliseret med en reel bestyrelse, der sikrer, at Pride i Holstebro kan blive en årlig tradition. Foreningen vil bidrage til at organisere og koordinere aktiviteter, samt fungere som en støtte til det lokale LGBTQ+ -samfund.

Holstebro Pride 2024 vil igen byde på et overflødighedshorn af kulturelle indslag, og i 2024 med en særlig byjubilæumsmarkering.

Alle er velkomne til en uge fyldt med forskellige events, glæde og mangfoldighed, der kulminerer den 14. september 2024.

Yderligere information vil blive offentliggjort på foreningens sociale medier.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/saet-kryds-i-kalenderen-til-aarets-pride?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75311&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Kultur
Kilde: Holstebro Kommune