Seneste regnskab fra TJ Byg Mejrup ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk

TJ Byg Mejrup ApS i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 56.817 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TJ Byg Mejrup ApS en bruttofortjeneste på 3,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


RESTAURANT PAPATYA ApS i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -55.000 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RESTAURANT PAPATYA ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HOLSTEBRO ARKITEKTKONTOR ApS i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 326.000 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HOLSTEBRO ARKITEKTKONTOR ApS en bruttofortjeneste på 3,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KUMO MØBELFORRETNING HOLSTEBRO A/S i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 581.243 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KUMO MØBELFORRETNING HOLSTEBRO A/S en bruttofortjeneste på 4,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


A-Z TOTALKONCEPT ApS i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -177.589 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde A-Z TOTALKONCEPT ApS en bruttofortjeneste på 1,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler