Skivemødet sætter fokus på Midt- og Vestjylland: Debatter, oplæg og samtaler om Danmark i balance

dato

Danmark i Balance - ved Limfjorden i solskin

De sidste to dage har jeg haft fornøjelsen af at deltage i Skivemødet som netop handler om at skabe et Danmark i balance.

Skivemødet er to dage fyldt med samtaler og meningsudvekslinger om alt fra erhverv og bæredygtighed til kultur og oplevelser. Formålet er at sætte fokus på Midt- og Vestjylland og skabe opmærksomhed omkring de mange positive initiativer, der udspringer herfra.

Dag 1 bød på spændende debatter mellem partierne, et besøg fra statsministeren, og diskussioner om provinsens potentiale og hvad Skive og andre landsdele kan bidrage med.

Dag 2 fortsatte med inspirerende oplæg fra bl.a. Steinmetz om en verden i balance, indsigter fra Mads og A-holdet, og taletid til EP-valgets spidskandidater. Vi drøftede også herlighederne ved Udkantsdanmark og meget mere.

Det har været et utroligt berigende møde, og jeg kan kun anbefale at deltage.Støt lokalt og giv Relationshuset Hvass’ Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Relationshuset Hvass på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/556817316445345/posts/972624528197953
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.