Stagsted og Roland banker en sikker sejr ind på Holstebro-kontoen

Holstebro Serie 3-herrer (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Holstebro Boldklub kunne tilskrive sig en sikker og imponerende 4-1-sejr over Team Tangen, i tirsdagens kamp ved Idrætscenter Vest.

Team Tangen kom først på tavlen i det 27. minut og tog føringen med 1-0. Men hjemmeholdet kom stærkt tilbage i anden halvleg og scorede fire mål for at sikre sejren.

Mikkel Stagsted udlignede kort efter pausen, og bragte spænding tilbage i kampen. Derefter var det Mike Roland, der tog over og scorede tre mål i henholdsvis det 55., 73. og 82. minut. Roland's hattrick var velfortjent og et resultat af hans hårde arbejde, lød det fra Graagaard, der også var ganske tilfreds særligt 2. halvleg:

“Efter en meget sløj 1. halvleg, spiller vi fantastisk i 2. halvleg. Vi fik snakket om, hvordan vi taktisk skulle løse Team Tangen i pausen, og drengene leverer bare. Jeg er glad for at vi viser moral i 2. halvleg og trods det at være bagud til pause, går de bare ind og kører Tangen tilbage til Thyborøn. Det var høj klasse af drengene!”

Lasse Graagaard var også imponeret over holdets defensive indsats, hvor HC, Ganderup og Stagsted gjorde det fremragende.

“Igen er vi dygtige i defensiven. HC, Ganderup og Stagsted gør det fremragende. Nu var vi lidt hårde ved Stagsted i sidste kamp, men de mus i knæ han havde sidst, var i hvert fald væk i denne kamp.”

Holstebro-spiller, Mikkel Stagsted, kunne også glæde sig over at brillere mere i onsdagens kamp, end i kampen forinden.

“Jeg havde en lang snak med trænerteamet efter sidste kamp, da jeg mener jeg spillede mere end de 12 minutter, som manageren sagde i sidste referat. Men jeg ville bevise hvor god jeg kan være, og jeg føler jeg fik vist manageren, at han kan stole på mig, selv når de mørkeste skyer forsøger at ramme Vestjylland. Jeg håber også, han nævner mig som en af de bærende spillere i det her referat.”

Næste kamp for Holstebro B er tirsdag 29. august, hvor de skal møde Mejdal-Halgård Fodbold på Mejdal Kunstgræsbane. Der er kampstart kl. 19:30.

Kampens resultat: 4-1 til Holstebro B
Række: Herrer Serie 3

Mål
27' 0-1 
47' 1-1 Mikkel Stagsted
55' 2-1 Mike Roland
73' 3-1 Mike Roland
82' 4-1 Mike Roland

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 3