Ufattelig vigtig sejr for Holstebro Håndbold

Profilbillede
dato

Der var dømt topopgør i U19-ligaen, da Holstebro Håndbold mødte Aarhus United. Derfor var det en også en utroligt vigtig sejr, hjemmeholdet kørte i hus. Pigernes flotte indsats betød, at Holstebro Håndbold vandt kampen med 25-20.

Cheftræner, Søren Nørgaard, havde følgende at sige om den vigtige sejr.

Dejlig sejr mod et tophold i rækken. Det sætter os igen med i spillet omkring de to pladser til DM. Vi er glade og stolte over sejren.

Der var især én profil, der gjorde opmærksom på sig selv med en flot præstation, hvis man spørger Søren Nørgaard.

AC i buret står en rigtig flot kamp og disker op med vigtige redninger i de perioder hvor vi har mest brug for det.

Nørgaard uddyber i denne forbindelse:

Forsvarsmæssigt er vi rigtig fint indstillet på de kvaliteter, som Aarhus United har. Vi får periodevist lukket dem helt ned defensivt. Derudover får vi i dag spillet markant mere bredt i angrebet, end sidst i Horsens, og det tager vi bestemt med videre.

Holstebro Håndbold 90 møder deres næste modstandere fra Skanderborg Håndbold på Gråkjær Arena Holstebro. Der er kampstart i aften, den 14. marts klokken 19:00.

Kampens resultat: 25-20 til Holstebro Håndb.90
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Cheftræner Søren Nørgaard, Holstebro Håndb.90 - U-19 Pige Liga