Ugens bolig i Holstebro

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Istedgade 8, 7500 Holstebro

Flot Villa med plads til familie og super god beliggenhed
Familielivet får nu de perfekte rammer på Istedgade i Holstebro, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde denne gennemgribende lækre villa - jeres nye hjem. 

Til huset hører en nem have med et stort terrassemiljø og et dejligt, grønt areal, som ikke kræver særlig vedligeholdelse. Har I grønne fingre, så er der masser af plads til at dyrke køkkenhaven, mens børnene kan boltre sig med boldspil og livsnyderen kan læne sig tilbage i solen.

Dertil får du en superisoleret dobbelt garage med værksted fra 2002, der kan få en hver handyman/kvinde drøm til at gå i opfyldelse.

Istedgade 8 er roligt, men centralt beliggende i Holstebro, så I er tæt på alle hverdagens nødvendigheder. Det er ikke mere end 300 meter til Nørreport Centret, hvor I finder spændende forretninger, gode spisesteder, handlemuligheder og specialbutikker. Byen byder på fornøjelser for både børn og voksne i form af blandt andet det populære badeland og kunstmuseet. Ydermere er der flere gode skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter inden for kort gå- eller cykelafstand. Her vil I aldrig mangle noget.

Vi ser frem til at introducere jer til en pæn og velholdt ejendom – kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Holstebro
Flere artikler