Unge kunstnere i Holstebro møder store internationale talenter i Huset for Kunst & Design

19-årige Karen fra Sønderjylland, som er flyttet til Holstebro for at starte på DTA's kunst & design linje, som er en del af Huset for Kunst & Design. (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Huset for Kunst & Design i Holstebro, tidligere kendt som Jens Nielsen & Olivia Holm-Møller Museet, er blevet et kreativt centrum, der fremmer talentudvikling blandt unge kunstnere.

En af disse er 19-årige Karen Boes Lund, der flyttede fra Sønderjylland til Holstebro for at studere på Dansk Talentakademis kunst & design linje. Huset giver Karen og andre unge kunstnere mulighed for at møde og lære af professionelle kunstnere fra hele verden.

Huset for Kunst & Design er en del af Dansk Talentakademi, hvor eleverne har deres eget atelier og undervises ved siden af udstillingerne. Det tiltrækker mange store internationale talenter, der udstiller deres værker og underviser de unge. Karen beskriver det som en "legeplads", hvor de unge kunstnere kan eksperimentere og udvide deres horisont.

Karen er drevet af nysgerrighed i sine kunstprojekter og finder inspiration i de professionelle kunstnere, hun møder. Hun ser dem som eksempler på forskellige veje, man kan gå med sin kunst. Huset for Kunst & Design er blevet et vigtigt kulturelt samlingspunkt i Holstebro, hvor folk kan mødes og lade sig inspirere af forskellige kunstformer og -discipliner.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/unge-kunstnere-i-holstebro-moeder-store-internationale-talenter-i-huset-for-kunst-design?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75269&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Unge,Kultur,Uddannelse
Kilde: Holstebro Kommune