Vanvittig Holstebro-indsats satte en stopper for MorsØ: “Vi kører dem ud på røv og albuer“

Foto: Holstebro B - Herrer Serie 2.
Profilbillede
dato

Holstebro Boldklubs Serie 2-herrer leverede en imponerende præstation og sikrede sig en velfortjent sejr på 3-1 over MorsØ FC i onsdagens kamp på hjemmebane.

Manager Lasse Graagaard udtrykte stor tilfredshed med holdets præstation og havde følgende kommentarer efter sejren:

“Vi var MorsØ totalt overlegne. Vi kører dem ud på røv og albuer i 1. halvleg, og hvordan der kan stå 0-0 der, tror jeg kun guderne ved. Jeg talte 8 kæmpe chancer til os, som vi normalt vil score på. Så derfor var vi i trænerteamet også lidt nervøse i pausen, da vi ikke havde fået forløst chancerne.”

“Men jeg må bare sige, at drengene præsterer så vanvittigt i dag. Vi går ud og splitter MorsØ ad i 2. halvleg igen og vinder helt fortjent. Det var MorsØ’s første nederlag og hvor er det fortjent, for drengene spillede fantastisk i dag.”

Graagaard uddyber, hvad der fungerede så godt for Holstebro-mandskabet i sejren:

“Jeg synes, vi dominerer på dødbolde og leverer et massivt pres på deres felt, som de slet ikke kan kontrollere. Derudover er vi stærke i vores defensive organisation og omsætninger, som de ikke kan dæmme op for.”

Til sidst fremhævede han nogle individuelle præstationer fra sejren, hvor han særligt har forelsket sig i holdets nye angriber, der også lavede to mål i kampen.

“Altså vores nye angriber Simon Schmidt. Hold nu op hvor er han dygtig! Laver to gode mål i dag og præsterer vanvittigt i samtlige minutter. En god opspilsstation, god i boksen og laver et par mål. Ham der er jeg ved at blive fodboldforelsket i. Derudover synes jeg Malthe Kragelund og Daniel Poort på midten spiller en fremragende kamp.”

“Malthe har haft en lille periode, hvor det ikke er gået super. Han ved jeg stiller høje krav til ham, men det har han ikke forløst rigtigt endnu. Vi har løbende snakket om hvordan vi skal forløse det og i dag gør han det sindsygt. Når han spiller sådan, er han så vanvittig god.”

“Daniel Poort er bare en gedigen god dreng, der fysisk er vanvittig stærk og leverer i dag en præstation, som vi i trænerteamet er helt vilde med. Han er god!.”

På søndag den 21. maj skal Holstebro Boldklub møde Koldby/Hørdum IF. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 på Hørdum Stadion.

Kampens resultat: 3-1 til Holstebro Boldklub
Række: Herrer Serie 2

Mål
61'1-0Simon Schmidt
75'2-0Simon Schmidt
80'2-1Ukendt
95'3-1Oleksandr Koval

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 2