VIA University College, Kantinen på Campus Holstebro søger kantineansvarlig teamkoordinator med baggrund som kok

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

VIA University College, Kantinen på Campus Holstebro søger pr. 1. oktober 2023, eller gerne før, en engageret køkkenfaglig teamkoordinator med baggrund som kok, som brænder for at producere og levere mad af gode råvarer på et højt kvalitetsniveau, som har et godt overblik og kan tage ansvar og som har lyst og kompetence til at styre og koordinere den daglige produktion i samarbejde med kantinelederen og det øvrige kantinepersonale. 

Du har et bæredygtigt fokus, et økologisk mindset og du sætter en ære i at arbejde aktivt for at mindske madspild. Dit engagement for bæredygtighed i køkkenet ses ved, at du har lyst til at dele gode idéer, samt suger til dig, når du selv har mulighed for at opnå ny viden. 

Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden ligger hovedsagelig mellem kl. 7.00-14.30 med få weekend- og aftenvagter.

På VIA University College har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. De studerende skal føle sig velkomne og inddrages i alt, hvad der har med deres uddannelse og studieliv at gøre. Dette kommer især til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid. Vi er løbende i dialog med de studerende rundt om buffeten i kantinen, og har dialogmøder med de studerende. Dette gør vi for at sikre, at det måltid, vi serverer for de studerende, falder i deres smag og giver dem lyst til at samles i vores kantinemiljøer.

Kantinen på Campus Holstebro laver mad til studerende, gæster og personale samt en børnehave; i alt ca. 2.000 personer og 200 medarbejdere. 

I køkkenet er vi 12 medarbejdere med forskellig baggrund.

Kantinens vision er at inspirere og begejstre vores kunder med den mad, vi serverer med udgangspunkt i de officielle klimabaserede kostråd. Vi arbejder målrettet for en mere bæredygtig kantinedrift, og vi har det økologiske spisemærke i sølv. 

Vi er med til at skabe et godt studiemiljø på campus, hvor fællesskaber får det bedste frem i alle. Vi understøtter trivslen for de studerende, og vi værner om et godt arbejdsmiljø. Vi har en god tone i køkkenet og altid et smil til vores kunder.

Kantinen har nogle arrangementer uden for normal åbningstid, og derfor må der påregnes enkelte vagter i weekender eller som aftenarbejde. Til gengæld er der mulighed for lange ferier i de stille perioder.

DINE OPGAVER

Som teamkoordinator vil du få ansvaret for den daglige produktion i kantinen, og derfor skal du kunne koordinere og have overblikket over det daglige arbejde i kantinen og i vores mødeforplejning. Derudover skal du være fortrolig med de sociale medier og brugen af PC samt have indsigt i, hvordan man kommunikerer med forskellige grupper, da vi holder en god tone i køkkenet og værner om et godt arbejdsmiljø. Du vil også skulle stå for bestilling af varer og vores egenkontrol i samarbejde med kantinens øvrige medarbejdere.

Du vil komme til at indgå i det daglige arbejde i alle køkkenets funktioner; tilberedning af morgen- og frokostmenu, gæsteforplejning, varm, kold, bagning, grønt og sandwich. Servicering og betjening af kunder samt rengøring og opvask er en selvfølgelig del af det daglige arbejde. 

Du skal være med til at holde fokus på kantinens visioner og dermed være med til at sikre kvalitet samt god service og imødekommenhed over for vores kunder.

DINE KOMPETENCER

  • Du har en køkkenfaglig uddannelse, gerne som kok.
  • Du har en høj faglighed og passion for faget.
  • Du har god ordenssans, arbejder struktureret og har et fantastisk overblik.
  • Du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt samt prioritere egne arbejdsopgaver.
  • Du er serviceminded, kreativ og har lyst til at udfolde og udfordre dine kompetencer.
  • Du har gerne ledelseserfaring, eventuel efteruddannelse i ledelse eller du har som minimum lyst til at starte på efteruddannelse.
  • Du er en teamplayer og medvirker aktivt og bevidst til et godt arbejdsmiljø.
  • Du har nemt til smil og er god til at kommunikere.
  • Du har lyst til at lære fra dig til vores elev og øvrige medarbejdere i køkkenet.
  • Du har lyst til at arbejde med fokus på bæredygtig kantinedrift.
  • Du har kendskab til sociale medier.

VI TILBYDER

  • Et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og en god omgangstone.
  • En skøn arbejdsplads, hvor der dagligt kommer mange studerende, medarbejdere og deltagere på efter- og videreuddannelser. 
  • Spændende og forskellige arbejdsopgaver.
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Et godt samarbejde i et team med ”højt til loftet” og med en travl hverdag.
  • Gode funktionelle rammer, såvel køkken som kantinefaciliteter. 
  • Enestående muligheder for at være med til fortsat at udvikle kantinens koncept og værdier samt mulighed for efteruddannelse og praktik i VIAs øvrige kantiner.
  • Gode arbejdstider, der hovedsagelig ligger mellem kl. 7.00-14.30, med kun få weekend- og aftenvagter.

LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLD
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst.

Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Ansættelsessted er Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro.

ER DU INTERESSERET? 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Ulla Gry Hjelmar Nielsen på mail ulhn@via.dk eller på tlf.nr. 87550794.

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Vi skal have din ansøgning senest den 18. august 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 34. Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2023 og gerne før.
 

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden. 
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VIA University College, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://via.career.emply.com/ad/via-university-college-kantinen-pa-campus-holstebro-soger-kantineansvarlig-teamk/9b1359/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5883448

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet