LYBYSTRAND er et samlingssted i Roslev med en restaurant, kro, café og isbar, hvor gæster kan opleve god mad og nærvær. Stedet fokuserer på kvalitet og autenticitet, og tilbyder både spisning på stedet og take-away. I 2025 lancerer de en eksklusiv påskemenu med fire serveringer for 295 kr. pr. person, der indeholder traditionelle danske smage. For mere information kan man besøge deres hjemmeside eller følge med på Facebook.
Restaurant Under Klippen i Holstebro tilbyder en unik kulinarisk oplevelse skjult bag en kunstig klippe. Kendt for bæredygtige råvarer, personlig betjening og tre stjerner i Den danske Spiseguide, inviterer restauranten til gastronomiske rejser med nordiske råvarer og traditioner. Aktuelle tilbud inkluderer en Nordisk Aften i april samt en Signatur Menu. De fejrer også Mors Dag med en Gourmet Brunch og aftenmenu. Besøgende kan finde mere information og booke via deres hjemmeside eller Facebookside.
Raadhuskælderen i Holstebro er en charmerende café og restaurant, der tilbyder en uforglemmelig kulinarisk oplevelse med fokus på god mad og drikke. Restauranten serverer ægte danske retter som pandestegt fiskefilet og rulle ål i en indbydende og afslappende atmosfære. Raadhuskælderen er kendt for deres dedication til kvalitet og har også introduceret populære retter som stegte flæsk ad libitum og stjerneskud. De holder dog lukket i påsken fra 17. til 21. april, men åbner igen den efterfølgende tirsdag. Mere information findes på deres Facebookside og hjemmeside.