Fra skole til 68 nye lejeboliger

Profilbillede

Ejendomsinvesterings-selskabet Hokton A/S har af Holstebro Kommune købt grunden, hvor Nørrelandsskolen lå og i stedet for den gamle skole, skal der opføres 68 nye lejeboliger, herunder en række rækkehuse.

Der bliver bygget rækkehuse i 1-plans og 2-plans, så du har mulighed for at bo enten i stuen eller på 1 sal. Der vil høre et opbevaringsskur med til hver bolig, og enkelte af rækkehusene vil også få egen carport.

Det er planen at de første rækkehuse allerede skal stå færdige i april 2022 og investeringsselskabet håber, at have alle rækkehusene færdige i til september 2022

Udlejning af rækkehusene

Alle 68 rækkehuse vil være lejeboliger, og det vil være VEA, Vestjydsk Ejendomsadministration, der vil stå for udlejning af de 68 rækkehuse. Hvis du er interesseret i at leje eller komme på venteliste så send enten en mail til jh@vea.dk eller ring på tlf. 27 14 48 12.

Fra skole til rækkehuse

Grunden hvor de nye 68 rækkehuse skal ligge på har tidligere været Nørrelandsskolen, der fungerede som en folkeskole frem til 2012. Fra 2012 blev skolen brugt til undervisning af eleverne fra Sønderlandsskolen og Storåskolen. Der er stadig en del af skolen tilbage, og den rummer en afdeling af Specialkompetence Holstebro.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler