Kom med til jubilæumsfest på Vinderup Bibliotek

Foto: Holstebro Bibliotek. Jubilæet på Vinderup Bibliotek bliver fejret med forskellige indslag både fore store og små.
Profilbillede
dato

130-års jubilæum for Vinderup Bibliotek fejres med festligheder lørdag den 25. marts kl. 10-14.

Der er oplevelser for hele familien, når Vinderup Bibliotek hejser flaget og holder et brag af en jubilæumsfest i anledningen af bibliotekets 130-års jubilæum. 

På programmet er der blandet andet underholdning for de mindste med bandet ’Skrallebang’, som sætter fut i dansefødderne med rytmisk musik. Vinderup Koret stemmer i med sang, alt imens arkivar Stig Asbjørn Vestergaard fra Holstebro Lokalhistorisk Arkiv viser fotografier af Vinderup Bibliotek gennem tiden.

”Vi glæder os rigtig meget til at fejre 130-års jubilæet for Vinderup Bibliotek sammen med alle vores lånere. Vi er et levende bibliotek, hvor alle er hjertelig velkommen,” lyder det fra Vinni Flæng koordinator på Vinderup Bibliotek.

I anledning af jubilæet er der mulighed for at tage hele familien med på gå-på-opdagelse-tur i Vinderup by, her kan I sammen teste jeres viden om Vinderup Biblioteks historie.

Jubilæet er et gratis åbent hus-arrangement, hvor alle er velkommen til kaffe og jubilæumskage.

Historiefakta:

'Vinderup og omegns folkebogssamling' blev stiftet den 25. marts 1893 under navnet 'Sahl sognebogssamling'. Ved 25-års jubilæet i 1918 var bogsamlingen oppe på 865 bind. 

I dag findes Vinderup Bibliotek i det tidligere rådhus på Grønningen, hvor biblioteket har godt 10.000 titler. Det er værd at nævne, at bøger og materiale cirkulerer rundt på bibliotekerne i kommunen.

Det er derfor altid muligt at finde bøger online enten lokalt eller nationalt og få dem reserveret til Vinderup Bibliotek. 

Læs mere om jubilæet på Holstebro Biblioteks hjemmeside.


Foto: Holstebro Bibliotek // Vinderup Bibliotek kan fejre 130-års jubilæum i år.

Jubilæumsfest på Vinderup Bibliotek 

Tid: Lørdag den 25. marts kl. 10-14 

Sted: Vinderup Bibliotek

Pris: Gratis – mød op og deltag i festen

Hent gratis billetter til Skrallebang her.

Kilde: Holstebro Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.