Er du interesseret i at bage lækre rustikke brød og boller med sej krumme? Så er dette kursus perfekt for dig. Kurset er designet til både dem, der allerede bager meget, og dem, der er helt nye i bageverdenen.
Teknikker og tips til gærdej og surdejPå kurset vil deltagerne lære om teknikken i gærdej og få mulighed for at bage forskellige brød, boller og brødstænger. Der arbejdes med to forskellige typer grunddej, og der vil blive introduceret en speciel fransk ælteteknik, der gør brødene luftige og med en god struktur.
Derudover vil deltagerne få tips og gode ideer til bagning med surdej, hvilket kan give brødene en ekstra smag og karakter.
Praktiske oplysningerDet er vigtigt at medbringe en madpakke til frokost samt papirbærepose eller kurv til hjemtransport af de bagte varer. Hvis du har en bagevægt, en stor bageskål eller en lille hævekurv, er du velkommen til at tage dem med, men det er ikke et krav.
Materialer til kurset koster 125 kr., som betales direkte til underviseren, Jeanette Løftgaard.
Praktisk information
Dato: Lørdag den 2. november 2024
Tid: Kl. 09:00
Sted: Tvis Skole, Skolevænget 1, Tvis, 7500 Holstebro
Entré: Materialepris 125 kr.
Arrangør: FOF Nordvestjylland
Målgruppe: Alle
Underviser: Jeanette Løftgaard
Hold: 242700
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her