Oplev foredrag på Vinderup Biblitoek: Opbrud med tabu og tavshedskultur

Foto: Pressefoto. Digter, Anne-Marie Kjærside
Profilbillede
dato

Kom til foredrag på Vinderup Bibliotek onsdag den 19. april kl. 19.00 med digter Anne-Marie Kjærside, som fortæller sin personlige historie om seksuelle krænkelser og overgreb i barndommen.

Barndommens traumer sætter dybe spor, nogle gange dybere, end vi som mennesker selv forstår. For Anne-Marie Kjærside er det seksuelle overgreb og krænkelser i barndommen.

I foredraget fortæller Anne-Marie Kjærside om hvordan hun forsøger at bearbejde det hele, give sig selv en plads i livet og en tro på at verden vil hende det bedste.

”Det er et foredrag med en blanding af personlig livsfortælling, fakta på området og kreative indslag undervejs, der vil være digtoplæsning og fremvisning af billeder og illustrationer,” fortæller Vinni Flæng Larsen koordinator på Vinderup Bibliotek.

Skrivekunsten blev en helingsproces

I 2022 udgav Anne-Marie Kjærside digtsamlingen ’På trods af mig’.

Digtene handler om tabubelagte emner som depression, angst, smerte, skyld og skam samt tavshed og ensomhed. 

Digtene kan være en stor inspiration for andre, som har det svært med at bryde med tavshedskulturen. For Anne-Marie Kjærside er skriveprocessen en nødvendig ventil til en helingsproces.

Udover at skrive, så har Anne-Marie Appelt Kjærside også brugt meget tid på at tegne for at få styr på barndomstraumet.

Opbrud med tabu og tavshedskultur 

Tid: Onsdag den 19. april, kl. 19.00

Pris: 50 kr.

Sted: Vinderup Bibliotek

Billetter til foredraget kan købes på biblioteket eller hentes online på bibliotekets hjemmeside

Kilde: Holstebro Bibliotekerne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.