Vestjyllands smukkeste Nostalgifestival i Holstebro er klar den 10. august 2024 med billigere billetter

Vestjyllands smukkeste Nostalgifestival åbnes af Lars Lilholt Band (Foto: Kulturperlen)
dato

Trods et stort underskud i 2023 satser Kulturperlen på at få overskud med flere danske navne og et enkelt engelsk band.

Af: Bent Vium

Trods 500 mindre deltagere ved dette års Nostalgifestival og et samlet underskud i nærheden af 200 000 kr. satser bestyrelsen bag festivalen igen på et overskud i 2024 med flere danske navne – og dermed et større syng med program.

- Vi fik nok et underskud, da vi annoncerede med hovednavnet var Chris Norman, og ikke som den tidligere forsanger i Smokie, siger Kulturperlens formand, Poul Hornshøj. Vi måtte ikke skrive, at han var tidligere forsanger i Smokie, så mange havde måske glemt navnet.

Men alle der kendte ham, fik en rigtig god oplevelse med en forrygende koncert, Han var en dyr dreng med flere ekstra krav til besøget, som vi bare måtte betale.

Nu ser vi fremad, og klar med en ny festival i august 2024, siger formanden. Det bliver med åbning af Lars Lilholt med band og efterfulgt af grupperne Hit med 8o’erne, Lune Carlsen og Bellami, Shu-bi-dua 2.0 og ikke mindst af det engelske band Spirit of Smokie, som tidligere med stor succes har besøgt festivalen.

- På den måde får vi flere grupper, hvor gæsterne kan synge med på bl.a. Kim Larsen og Shu-bi-dua sangene, og dermed har vi valgt at lægge mere vægt på musikken og så også maden, siger formanden.

Billigere billetpriser
- Trods underskuddet og stigende udgifter til kunstnernes gage, har vi valgt at købe nogle, som ikke er så dyre og ikke kommer med flere efterfølgende dyre krav. Der kan vi så spare flere hundrede tusinde kroner, og det vil vi lade gæsterne komme til gode, siger Poul Hornshøj.

Prisen på billetterne vil her fra start af salget blive nedsat fra 450 kr. til 400 kr. Vi håber så også på flere gæster i Lystanlægget.

- De fem bands, som skal spille på Lille Scene, er endnu ikke klar, men offentliggøres snarest slutter formanden, som også oplyser, at alle navne til Kulturperlens onsdags koncerter netop er kommet på plads, hvor vi fejrer 25 års jubilæum med flere grupper, som har besøgt os gennem årene.

Kilde: Kulturperlen